dimarts, 15 de juny de 2010

El desodorant ha abandonat BibianaDiu que aquest infèrtil, absurd i abusiu ministeri d'Igualtat, a través de l'Institut de la Dona, ha denunciat la marca Axe per portar "onze anys vexant la dona" en les seves campanyes publicitàries. Ja ho saben, aquells anuncis on normalment el desodorant atorga fantàstics poders d’atracció del gènere femení a qualsevol gamarús que gasti la marca. Segons la incompetent autoritat, Axe "utilitza les dones com a objectes sexuals, éssers sense voluntat o autòmats".

No sé d’on provenen les 271 queixes que ha rebut la ministra Bibiana Aído pels anuncis de la companyia, però sens dubte estem parlant de 271 persones malaltes i malaltisses. No només sense sentit de l’humor, sinó sense cap sentit comú. Sense capacitat per a la ficció, sense intel•ligència, sense marge per a cap mena de creativitat o de metàfora. L’informe del Ministeri diu que en aquests anuncis "es representa a les dones com fàcilment manipulables, a qui els homes han d'orientar i la finalitat és estar sempre disponible per a respondre als desitjos masculins". Bé: frases que parlen per si soles. Absurditat feministoide plena d’exageracions i de ceguesa. Sí, als homes ens agraden (en general) les dones. No és que ens agradin: ens tornen bojos. Perdem la xaveta. I sí, una dona es fa molt més atractiva si està sempre disponible per a respondre als desitjos masculins: això és pur National Geographic, pura ciència, pura naturalesa, de la mateixa manera que les dones busquen sobretot aquell tipus d’home que s’acosti més al que sempre estigui disponible per als seus desitjos. I de la mateixa manera que una empresa contractarà el treballador que millor li respongui, i que així es fan els contractes de tota mena, i que així es busca la gent, i es troba, i es relaciona, i s’estima, o fa l’amor, o simplement folla. I simplement és només una forma de parlar.

Cal clausurar immediatament aquest nefast Ministeri, aquesta màquina de gastar diners i energies en petiteses, despropòsits, prejudicis i dogmes. En bruixeria de dona amargada. La igualtat mai ni ha consistit en negar els nostres instints, les nostres passions, però sobretot mai no ha de passar per capar la nostra creativitat i el nostre sentit de l’humor. Quan dic sentit de l’humor vull dir la intel•ligència. Som molts els qui els considerem gairebé sinònims: i aquesta ministra té el sentit de l’humor d’un mosquit, suposo que ja m’entenen. Deu ser que és rossa. Ai, perdó.

4 comentaris:

 1. Per sort les grasses estem al marge dels poders de l'Axe i podem triar els homes que ens agraden i no els que van "sprayats".

  ResponSuprimeix
 2. jajaja, és boníssim, no l'havia vist!!

  Sí Jordi, crec que tens tota la raó i de fet fa temps que ho penso jo però com a dona sembla que no ho puguis dir en veu alta perque seria politicament incorrecte, recordo l'any passat quan D&G es van veure obligats a retirar la campanya publicitària de tot l'estat espanyol perque se li van tirar a sobre -les mateixes devien ser-, l'anunci en qüestió era una colla d'homes atractius, millor atractivíssims, i una noia igualment guapíssima que es veia estirada a terra i un dels nois li agafava el canell, els altres miraven, la van considerar una imatge de sotmetiment de la dona i d'incitació a la violència de gènere, va haver-hi un merder impressionant. La meva pregunta és què haguéssin dit les mateixes persones si l'anunci hagués estat al revés, l'home estirat a terra i "dominat" per tres dones. Pensem-hi una mica, és tan ridícul tot plegat...!!

  ResponSuprimeix
 3. per cert!!!! jo també sóc rossa, ehem, ehem...

  ResponSuprimeix