dimarts, 2 de març de 2010

BaseballsBons, eh?

2 comentaris:

 1. Benvolgut Jordi,

  He llegit el teu article d'El Punt d'avui, sobre els incidents a la UAB amb la Rosa Díez. Sense valorar aquests incidents, t'escric sobretot pel paràgraf final.

  Ahir en la visita del Príncep a Girona (que per cert, últimament ve cada 4 dies a la nostra ciutat, quin gran emprasariat que té la nostra ciutat!). Vàries persones van ser identificades per posar una pancarta, que va ser treta a l'instant per 3 furgones plenes de Mossos d'Esquadra, més les que voltaven per allà. Realment indignant. Quin és el preu (en eurus) de tot aquest desplegament? Quant val cada visita del príncep espanyola a Girona? Per què no ens deixen tenir la mínima dignitat de posar una pancarteta amb el lema "monarquia fora"? Per què això no surt al diari? No és prou greu per què surti? No deien que faltaven Mossos d'Esquadra?

  Bé. Per coneixença pròpia, a més, et puc ben dir que els que vam cremar fotografies del rei no ho fèiem "per diversió". De fet, no vam anar a l'Audiència Nacional "per diversió" i no vam parlar allà en català "per diversió". En aquesta societat, n'hi ha uns quants (potser pocs) que tenim valors. Som radicalment (sí, es pot dir) antimonàrquics i republicans, per valors democràtics. És realment indignant que cada vegada que ve la monarquia, a sobre, es vulgui donar la imatge que tot Girona està contenta i és monàrquica, quan tot això és un muntatge (prou car, en temps de crisi) i el vostre deure (el dels periodistes) és fer-ho saber. No crec en personatges sagrats, ni intocables, ni inqüestionables. Si vull, del rei me'n faig mofa, i encara més si ve a la meva ciutat... el problema d'això és que llavors em posen 15 mesos de presó (per diversió). JAJAJAJA (Fa riure, no?).

  Pel que dius de lo de prohibir els toros... "no és Catalunya un país de limitacions, de barreres i d'intolerància". Em sembla que et regiro l'argumentari: "no es Catalunya un país de limitacions, de barreres i d'intolerència... per tant, tenim el dret de cremar retrats d'un rei, per llibertat d'expressió, i prohibir els toros, per respecte amb els drets dels animals i perquè la tortura no és cap espectable".  Per cert, jo no vaig insultar al Rei. Tu ja m'has insultat a mi.

  ResponElimina
 2. Siiiiiiiiiii boníssims, i el que fa els vídeoclips també és molt bo, ningú no ho diria que no està tret dels anys 50!!!!!!
  Jo fap poc els vaig descobrir també i vaig al.lucinar, molt bons

  ResponElimina